14 January 2013

Selamat Tahun Baru 2013..walaupun...

Muahahaaaa....nak gak ucap walaupun dah setengah bulan masuk tahun 2013...kehkehkeheh

Bukan apa...aku yang malaih....besa laa....la ni dah tak macam dulu2 dah...maybe faktor umur sama kot...kaaahhhhkahkah

Ntah lah....mood nak berblog memang dah nak padam ni...tunggu masa ja. Memang takdak mood langsung dah...rasanya cukuplah kot diari (blog) yang aku tulih selama ni.....yang selebihnya dan akan datang tu simpan dalam kepala sudehh...bukan taknak kongsi dah, tapi rasa macam tak syok la kalau kongsi semua2 benda pun. Lagipun aku tak suka tulis pasal orang len, atau isu semasa atau gosip panas atau dunia hiburan....memang aku tak pandai. Yang aku tau bercerita pasal idup aku, family aku...dan yang pastinya semua orang pun tau buat dan kebanyakan orang jemu baca cerita pasal family...syok sendiri pulak kannn. So ni jugak salah satu penyebab kot yang jadi malaih tu...

Tapi baca blog orang sukaaaa....sendiri punya blog ja malaih nak bercerita dah. Jadinya cukuplah sampai di sini dulu. Aku tak tutup teruih lagi blog nih....mana la tau satu hari nanti nak conteng gak kat sini walaupun sepatah perkataan, buleh gak luah perasaan ka...hehehee. Lagi satu bila belek balik entry2 lama, best je baca (tu la orang kata syok sendiri tuuu....hahahaa).

Penyudahnya....blog ni memang akan menyepi bila tuan dia rasa nak menyepi. Bila tuan dia ada mood nak tulih apa2, akan ada la sepatah dua kata kat sini. Blog ni takkan sentiasa aktif lagi dah....tapi idup la...aku tak rasa nak tutup teruih pun lagi. Sorry ya kalau sesapa yang menjenguk tapi tak dak apa yang dapat dibaca.....tak kisah la kalau tak nak jenguk langsung dah pun, buang masa ja kan, jenguk pun bukan ada cerita baru pun...hehehe. Selama ni pun tak penah paksa orang baca aihh....aku ja yang selalu dok ulang2 baca....hahahahaa (sekali lagi syok sendiri).

Okeh....apa2 pun terima kasih banyak yang sudi follow blog tungging langgang nih...dan mintak maaf banyak2 sangat kalau2 blog ni banyak buang masa anda semua yaa...

Terima kasih sekali lagi, mohon ampun maaf dan Selamat Maju Jaya Dalam Kehidupan....Aminnn