02 May 2012

Tak tau la sampai bila...

sorry sangat2 kalau sesapa yang bukak blog aku ni, asyik dok tang tu ja, tak berhapdet2! Naik nyampah pulak kan...baik x yah jengah langsung kan...hahahaaa

sekali lagi sorry sangat2 banyak2....ada masa naaakkk sangat hapdet, tapi time tu jugak, rasa x yah lah hapdet...tah...jadi cemana tah aku ni la ni....malaih campuq tak berminat. tapi kalau baca blog orang sangat laaa rajinnyaa!! hehehee...

so...buat masa sekarang ni, ni ja lah dulu hapdet dari aku ye...(ceehh macam la ada orang dok baca blog ni..bluekk). tengok lah...bila2 rajin, aku tulih lagi naa. konon ja dulu kata tulih blog nak jadikan macam diari sendiri...tua2 sok bleh kelih2 tengok baca, tunjuk kat anak2...tp kalau dah pemalaih...apa pun tak bleh!!

Okey...sehingga berjumpa lagi ye....tak tau bila. sindrom apa tah dok bersarang dalam otak aku ni...serabut sungguh!! Bye-bye....sorry sekali lagi ye...