10 November 2011

Follow up - Kes Khaleela jatuh



Uuuuuiiiii lama gilak aku tak hapdet kannn.....muahahahaaa...memang pun, malaih tahap dewa dewi punya!!

Tensi sebab gambaq raya posa tak dapat2, sampai dah raya haji dah pun...pun tak dak gak, aku malaih sungguh nak snap masa raya haji baru ni. Padahal balik raya Penang tuh! Lagipun Khaleela bukan mau kat sapa pun, asyik la nak melekat ngan aku. Aku beralih bontot skit pun, dia dah bukak volume dah...adooiiii. Perangai berubah bulan ni.....oppss perkembangan dia 10 bulan pun blom buat entry lg kannn....tapi umur dah masuk 11 bulan dah pun, dah start bertatih dah minah tu..hehehe



Yang ni pulak gambaq kemarin masa kat Hospital Putrajaya, follow up kes Khaleela jatuh katil warded 3 hari tu. X-ray tengkorak n whole body dia, alhamdulillah semuanya ok. Tengkorak yang retak tu pun dah makin kecik retaknya...baby memang cepat recover, doktor kata. Proses mengurut Khaleela pun dah abih malam tadi, dua kali mengurut je pun. First mengurut hari tu, bidan tu cakap tulang kat bahu ke dada dia agak terkehel sket. Tu sebab dia asyik demam malam, selsema, lelah je sejak lepas jatuh tu. Malam tadi mengurut kali terakhir, bidan tu cakap dah tak dak dah urat yang bersimpul, tulang bahu ke dada tu pun dah elok, badan pun dah keras. Memang pun, sejak mengurut yang first tu, dia dah tak demam n lelah dah, makan pun makin berselera. So, lega selega-leganya hati aku nih....alhamdulillah...harap2 sihat la terus, maybe demam hari tu, nak buleh berjalan kot...aminn








Kat playground Hosp. Putrajaya...bising mulut dia time ni, ajak bebudak lain main sama



Ini masa konvo kakak dia bulan 10 hari tu



Ini kat alamanda...bulan 10 gak, beli sport shoes utk kakak, wak kata beli la kat adiknya jugak, sian dia. Eleh...budak tu tak kata apa pun, berjalan pun blom dah dapat kasut mahal2. (mode: dengki...aku pakai kasut RM15 je pun..huhuu)



Ini lps balik raya haji...nyamuk cium masa kat kampung, dpt 3 biji bintat merah...hehehe