26 December 2008

I'm back!


haloooo...i'm back!!

tak tau nak tulis apa after a long silent. bukannya apa sbb ofis aku berpindah, so aku turut berpindah, dah tentu la bz packed barang, pastu unpacked pulak, kemas sket2, update keja yang bertimbun tuh.....hadoiiii...penat woooo....smp skang blom abih berkemas lg tau, nak dekat sebulan dah pindah.

rupanya dok ofis sendiri (berpisah dari ofis cawangan) lg byk keja pulak dah.....mai kot mana tah, tak menang tangan rasanya...tambah plak nak melayan permintaan bos yang bukan2 tuh...heeiii...bikin panas ja! haa...jgn melalut plak pikiaq 'permintaan bos' tuh....pasal keja ja lah, ada ja hampa nak kona kan...besa tuh!

tu sbb jugaklah aku tak dpt nak bertenet lagi, sbbnya suma line tak clear...ecehceeeh. oleh sebab itu, aku nak mintak maap la kt kengkawan suma, yg wondering pasai pa aku menyepi kan...(tah2 tak dak sapa ingat pong...) rasanya jade tau kot, sbb dia penah tersilap call aku psl kononnya aku dah termissed called dia....buleh dak makcik tu? mesti dlm mimpi tuh....byk sgt bermimpi tu yg jd mamai...haiyaa

tenet ni baru pulih minggu lps, but still tak sempat nak menjenguk sana sini....tp hari ni suma big2 bos aku bercoti....so aku pun rayalah, tp sambil2 buat keja tau....heheheeh nak habaq jugak tu. bukannya apa, sakit jiwa tau, sentiasa dok teringat keja yg tak abih nih, ada ja dok terbayang walau dimana aku berada.....hatta pada situasi yg tak patut pun! waarrgkahakhakah

oraitlah....perut dah berbunyi lagu lai lai kratong...masih slow motion iramanya....sat lg mesti jd dangdut 360 darjah plaks.huahuahua

eh lupa plak ya....ramai kengkawan yg blom tahu psl blog aku ni kan....takpa, satgi chek email naa. aku pun gedik nak berblog jugak, ingat hampa ja ka....tp takkan jd blogger tegar punya, dijamin 100%...sbbnya tak dan la...cemana la depa ni curi masa sentiasa hapdet kan....baguih btoi time management depa ni kan....bg tips sket....

ok...bye bye...till then...chek lapaq laaa