03 November 2008

Cobaan...


Assalamualaikum...


Inilah aku, tuan punya blog ni...tembam kannnnnn...takpa, sblm org kata, baik aku ngaku dulu kan. Tak salah pun...mmg hakikat camtu pun. Dan gambar atas tu family kecik aku...akan bertambah besar jugak...insya Allah...Aminnnn


Sebab2 aku create blog ni, sbbnya aku dah lupa password fotopages aku, lg satu sbb dah lama tak bukak dan hapdet fp tu. Sayang jugak fp tu terkubur camtu ja....dah byk gambar2 tersimpan di situ, dah byk kenangan yg terlipat kat situ....

Takpa lah....blogspot ni pun best gak, aku tgk ramai org pakai blogspot nih...mcm best ja. Tapi aku tak la serajin org lain menghapdet blog sehari 12x kan...nak touch up pun tak brapa pandai lg. Nantilah, aku blajar sket2 kan....kalo tidak smp bila nak pandai....hehehehe

So...takat ni dulu lah ya...lgpun sapa laa yg sudi nak baca blog aku nih....kehkehkehe...takpa, aku buat ni pun, sbg diari aku sendiri ja...esok2 anak aku dah besaq dia bleh tgk n baca kt sini, kl p/word still ada n blog ni still idup laa....hahahaha...insya Allah

Bubbye....